Recesnie Openhartig spel

Openhartig: Dating, In love en Private Time

Dit kaartspel is speciaal gemaakt om elkaar beter te leren kennen. Kies voor de versies DatingIn love of Private Time om samen met je Valentijn te genieten van uitdagende vragen en verrassende opdrachten. Om de beurt trek je een kaart van de stapel. Op deze kaarten staat een vraag of een opdracht die te maken heeft met liefde. Een voorbeeld van zo’n vraag is; ‘Waar let je op als je iemand voor het eerst ontmoet?’ of ‘Wat is het meest avontuurlijke wat je ooit hebt gedaan?’. Een voorbeeld van een opdracht is; ‘Maak een serie leuke selfies van jullie zelf!’ Ook al ken je elkaar al even, toch zijn er altijd dingen die je nog niet van elkaar weet. Dit spel zorgt ervoor dat je alles van die ander te weten komt. Het inspireert je om gesprekken te houden die je nog nooit hebt gehad.

Openhartig in love spel
Openhartig in love spel

Het kaartspel heeft een handig formaat en is makkelijk mee te nemen. De vragen zijn zowel speels als heel diepzinnig. Er is voor ieder wat wils. Het spel is helaas maar één keer te spelen met dezelfde persoon. Maar als je nog meer inspiratie zoekt voor goede gesprekken kun je gaan voor de andere versies van het spel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.